نودل‌هاي فوري چه مضراتي دارند؟

ايران اکونوميست – 15:31 : اين روزها بسياري از خانواده‌ها به دليل مشغله‌ كاري و نداشتن وقت كافي براي پخت‌و‌پز در منزل به مصرف غذاهاي حاضري روي آورده‌اند. از میان انواع مختلف غذا های حاضری، نودل‌ها طرفداران ویژه‌ دارد، اما کارشناسان تغذیه معتقدند، نودل‌های فوری‌ ارزش غذایی چندانی ندارند و در طولانی‌مدت به سلامت مصرف‌کنندگان، آسیب جدی وارد می‌کنند. دکتر برادِن کو (Braden Kuo) از بیمارستان عمومی ماساچوست با بررسی تأثیر مصرف نودل‌های فوری روی معده و مسیرهای